Бебешки матраци и бебешки възглавници

Сънят на детето е от важно значение за цялостното му развитие. Това е причината, вие родителите да залагате на най-висококачествени продукти за съня – бебешки матраци и бебешки възглавници.

  • Бебешки матраци – модели и специфики

В каталога на почти всеки един производител ще откриете няколко модела бебешки матраци. Материалите, вложени в този тип матраци са: латекс, полиуретанова пяна и кокосова вложка. Предлагат се и бебешки матраци с пружини, но те не се препоръчват за новородени. Представяме ви няколко от най-поръчваните и предпочитани бебешки матраци:

  • Детски матрак Мики – кокосова вложка

Както показва и името, този модел има в ядрото и кокос, благодарение на който се постига по-голяма твърдост и ортопедична опора. Основната част на матрака е изградена от Body Care пяна за още по-голяма плътност. Бебешкия матрак е преминал антибактериална обработка и осигурява на детето здравословна среда за сън.

  • Детски матрак Мики

Този модел е съставен от 3 пласта Body Care пяна, които са специално профилирани. Благодарение на този профил се осигурява непрекъсната проветривост и не се позволява появата на влага или вредни микроорганизми. По този начин вашето дете е напълно защитено през цялата нощ.

  • Детски матрак Бебе – 10 см

За разлика от горе посочените модели, матрак Бебе – 10 см е изграден изцяло от латекс. Този материал е изключително еластичен и спомага за правилна позиция на бебето.  Така вие осигурявате на детето си не само спокоен сън, но и правилна позиция на тялото.

  • Бебешки възглавници

Освен качествен матрак за добрия и пълноценен сън на бебето е нужна и качествена бебешка възглавница. На пазара ще откриете разнообразни модели, изработени от различни материали.  Най-препоръчваната и предпочитана бебешка възглавница е възглавница Бебе на матраци Латекс ЕКОН. Този модел е изработен от латекс и притежава мрежа от въздушни канали, които позволяват циркулация на въздуха. Така се постига свежа и здравословна среда за бебето. Възглавницата е обработена антибактериално и антиалергично.

Трябва да сте много внимателни в избора на бебешки матрак или възглавница. Най-важното, което трябва да знаете е, че за новородени се препоръчват по-твърди матраци. В Mattro.net , магазин за матраци, ще откриете богато разнообразие от бебешки матраци и възглавници на доказани производители. Подарете на детето си спокоен и пълноценен сън.

Вашият коментар