Детски рожден ден в София

Рожден ден в София

Всеки родител иска да подари за рождения ден на детето си нещо незабравимо и неповторимо. През последните години много семейства се възползват от офертите на клубовете за виртуална реалност. Тези клубове предлагат уникално празнуване на детски рожден ден София. Те протичат като вид групова игра с определен сценарий. Темите за игрите са изключително разнообразни като целта е децата да се забавляват и същевременно да тренират креативността си и работата в екип.

Изисква се да бъде направена предварителна заявка за определена игра. Необходимо е да се подсигурят поне 24 деца, които да участват. Всички биват разделени на три отбора. Разбира се, ако празнуващите са повече на брой, може да бъде сформиран още един отбор.

Времето за една игра е три часа, като всеки отбор трябва да мине през всяка една от трите обособени секции.

Обикновено първата секция е логическа. Тук основното, на което се основава играта е действието на всички играчи като един отбор. Изисква се екипна работа качествено и ефективно общуване между всички членове на отбора. Присъждат се определен брой точки в зависимост от изпълнението на задачата.

Втората секция е по избор. Докато един представител на отбора използва очилата за виртуална реалност, останалите наблюдават ставащото в помещението за парти на огромен екран. Там те чакат момента, в който да се включат в играта. Времето за пребиваване в тази секция е до осем минути.

Последната секция също е по избор. Много от децата предпочитат да „седнат зад волана“. Отново в рамките на осем минути децата могат да участват в състезание за правилно и безопасно каране на автомобила, за време или за успешно завършена мисия.

Ако участниците в партито са повече, се организира още една, допълнителна секция, която представлява планинска каране на велосипед в света на виртуалната реалност.

Този начин на празнуване на рожден ден е все по-предпочитан. Децата са ентусиазирани и пристъпват с желание към всяко едно предизвикателство.

Повече информация: TeamPlay.Zone

Вашият коментар