Ефективни конвектори ADAX, серия NEO от Gaudi DS

Като един от най-предпочитаните начини за отопление през студените зимни дни, конвекторите предлагат голямо разнообразие от продукти с различни характеристики. Най-важно е да бъдат достатъчно ефективни, да работят качествено и да ни създават нужния комфорт. Моделите, които Adax предлага и по-точно тези от серия Neo са един чудесен избор, след който със сигурност няма да съжалявате. Може би си казвате с какво толкова са по-специални. Прочете следващите редове, които ще ви убедят, че тези конвектори са най-правилният избор. 

С какво тази серия конвектори е по-специфична

Едно от нещата, които истински ги отличава от всички други са красивите дизайни и голямото разнообразие от цветове, които биха паснали перфектно на вашият интериор. Ще получите и разнообразие спрямо големината и тяхната мощност, в зависимост от големината на помещението, в което ще ги използвате. Друга специфична тяхна особеност е свойството им да понижават температурата, докато се извън помещението, както и през нощта докато спите. Разбира се, точа е един чудесен начин за редуциране на използваемата електроенергия. Всичко това е възможно благодарение на вграденият в конвектора дигитален термостат. Външната температура на нагряване на Adax NEO е ниска, което ги прави най-доброто решение за детски стаи и помещенията, в които децата влизат. Независимо от мястото, на което ще поставите вашият конвектор, дизайнът му е толкова силен и ненатрапчив, че изобщо няма да го забелязвате, а по-хубавото е, че може да го използвате като част от интериора. Ако сте решили да не го закрепяте към стената, Gaudi-ds ви дава възможността да закупите крачета към него, за да може да го местите там, където решите. Уреда притежава автоматична защита от прегряване, което от своя страна предотвратява появата на пожар. Добавете свеж контраст, като изберете някой от цветните уреди и довършете елегантната и стилна визия на вашият дом или офис. Ако все още не смятате, че това е най-добрият избор, нека добавим и други положителни характеристики:

  • Удължен нискотемпературен нагревател бързо осигуряващ необходимата топлина;
  • Минимално прахоизгаряне и изсушаване на въздуха;
  • Електронен термостат с температурен сензор;
  • Функция за седмично или дневно програмиране на температурата;
  • Функция против замръзване;
  • Автоматична термозащита.

Подходящи ли са за баня

Друго предимство на тези конвектори, че са подходящи за банята и други мокри помещения. Благодарение на своите защити, можете спокойно да ги използвате, без да се притеснявате от повреждане и изгаряне на уреда. Открийте цялата серия в Gaudi-ds и изберете конвектора, който изцяло покрива вашите изисквания.

Вашият коментар