За отпушването на канали

Ние сме една от големите ВиК фирми, които извършваме всички ВиК ремонти и поправки. Фирмата е създадена в зората на демокрацията и до ден днешен издържа успешно на всички появили се нови конкуренции. Това се дължи от една страна на страхотният работен екип, с който разполагаме, майстори отговорни и преди всичко професионалисти.

Освен това наличието на съвременна технология от най-висок ранг е един плюс, който имаме пред останалите ВиК фирми. Тази технология включва различни видове машини, но най-вече особено модерната специализирана камера, благодарение на която сме в състояние да открием течове и там където те не се виждат. По-специално при една от нашите процедури – отпушване на канали, тя е напълно необходима. Относно това отпушване на канали бихме могли да отбележим, че е една от най-честите процедури с които се занимаваме, тъй като каналите се използват всекидневно и с течение на времето, дори и много да внимаваме, те се запушват вследствие на различни дразнители.

Да отбележим, че ако каналът не се отпушва от само себе си не трябва клиентите сами да предприемат отпушване на канали, тъй като най-вероятно е да навредят повече на канала, отколкото да го отпушат, а има възможност също да наводнят жилището си, което определено не е от най-приятните неща, които могат да ви се случат. Ние ви съветваме да имате предвид няколко неща за да избягате да стигате до нашите услуги по отпушване на канали.

Като начало е необходимо да се снабдите със специален филтър или решетка за събиране на различни боклуци и косми, случайно или не попадащи в каналите. Мазнината от готвене не изхвърляйте в каналите, а събирайте в буркани или в други съдове и по възможност изхвърляйте в боклука. Ако правите това, то поне веднъж седмично изсипвайте там вряла вода, за да стопи попадналите мазнини, които биха могли да доведат до запушване на канала и до повикването на нашата фирма за отпушване на канали.

Вашият коментар