За хотела – стилни интериорни врати

Стилни, съвременни, както входни, така и интериорни врати – така трябва да са входовете в царството на красотата, здравето и околосветските пътешествия. Тези изделия в хотелите съчетават в себе си прекрасните естетически характеристики с функционалните им качества. Продължително време на ползване, за да се сведат до минимум разходите, устойчивост на повреди, за да издържат на постоянния и голям поток от посетители, хигиенични и лесни за почистване, за да се оптимизира работата на персонала – всичко това е в характеристиките на интериорните врати за хотели.

Изработват се не само в един стил, но и задължително здрави, леки, достъпни за ползване от различните гости и персонала. Често гости на хотела са деца, възрасти хора, хора с ограничени възможности, които желаят спокойно да се насладят на отпуската си и не искат да обръщат внимание на неприятни детайли.

Производителите правят тези конструкции в съответствие с всички нормативни изисквания и стандарти, отнасящи се за хотелите. Хотелите, които имат претенции за много „звезди“, задължително трябва да изпълняват голям брой условия в организиране на настаняването на всички гости, туристи, екскурзианти. Интериорните врати в хотелите трябва да отговарят на определени характеристики, с които е полезно да се запознаят начинаещите в хотелиерството.

Конструкциите в хотелите може да са с обикновено или електронно заключване. Колкото по-изискан е хотела, толкова по-големи са изискванията за сигурността на заключването. Електронната карта е удобна както за входните конструкции, така и за вътрешните.

Задължително е интериорните врати да са с добра шумоизолация, защото никой от гостите не иска да чува шума от почистващата техника или веселбата на съседите през нощта. Практически тези конструкции трябва да са огнеупорни, макар че често изглеждат съвсем обикновени. Това са обикновени дървени конструкции, които могат да бъдат устойчиви на огъня около 30 минути, време достатъчно да се изведат гостите от стаите при възникнал пожар.

Входните и интериорните врати на блока за хранене в хотела, както и цялото оборудване, се изработват от неръждаема стомана. Това позволява мястото за хранене да се подържа чисто. Неръждаемата стомана не се подава на корозия, лесно понася различните средства за почистване, които много лесно се отстраняват с вода. Те много лесно понасят ударите на различните видове оборудване, свързани със сервиране и отсервиране в заведението.

Вашият коментар