Избор на макси блузи

За да бъде красива пищната девойка, тя търси подходящите макси дрехи, но понякога възникват трудности. Жената, обаче, си остава жена и винаги се стреми да бъде красива и привлекателна. Всяка дама независимо от своята фигура, възраст и положение, си мечтае да бъде в крак с модата. Именно за това може да помогнат правилно избраните макси дрехи и, разбира се, и макси блузи.

Всичко е много просто – правилно избраните макси блузи притежават абсолютна универсалност. Ако вашата блуза ви подхожда за повечето случаи и за всяка друга дреха, обувки – тя несъмнено е красива и е идеалния вариант за вашата фигура.

Такова изделие не само стои отлично на красивата женска фигура, добре я подчертава, но и прикрива някои малки недостатъци. Независимо от нейния модел, вие ще се чувствате удобно в нея и нищо не може да наруши вашия комфорт. Макси блузи с красиви деколтета много добре акцентират вниманието на красивите линии на женските гърди. Те са много подходящи за празничен повод. На работното място е за предпочитане да се носят изделия със закрита горна част. За всеки случай не е толкова важно къде ще бъдете облечени с това красиво изделие, а е необходимо то да ви стои добре – да не се очертават гънките по тялото, но и да не стои като провиснал чувал.

Има някои качества, с които трябва да се съобразите при избор на дамските макси блузи. Щампите или орнаментите по дрехата не трябва да са големи. Желателно е да се избягват различни ленти по диагонал. Не изглеждат добре и натрупани допълнителни елементи, драперии. За дамите с по-нисък ръст за предпочитане са удължените модели, които визуално правят фигурата по-стройна. Не се препоръчат за пълните дами къси изделия. При проблем с бедрата е добре да се носят туники, които прикриват недостатъците.

Блузите тип мъжка риза много добре скриват пълните бедра. Туниките с висока талия прекрасно скриват големия корем и пълната талия. При избор на макси блузи трябва да се отчитат всички особености на тялото, за да може те да се впишат в останалия комплект дрехи. Да не се забравят красивите аксесоари, които предават особен чар на образа и подчертават индивидуалността на жената.

Вашият коментар