КАК ДА ПОДЧЕРТАЕТЕ СТЪЛБИЩЕТО В СВОЯ ДОМ

Обикновено, иновационият подход в изграждането и дизайна на стълбишето в мезонета ви, е първото нещо, което се вижда с просто око от гостите, които прекрачват входната ви врата.

Така, че да направите ефекта от стъпалата и като цяло стълбите ви да са в центъра на вниманието, е един много умен ход от ваша страна. Ако търсите някои изключителни идеи за стълбище, в следващите няколко реда можем да ви помогнем със съвети за реализиране им.

Култовата марка Fontanot Shop ни предлага невероятна новаторска идея за стълбища, която със сигурност ще добави фактора на блясък и стил  в интериора на дома ви. Компанията е лидер в областта си и е с доста иновативен подход към създаването на този красив сегмент от нашето домакинство. А те могат да изглеждат добре – стълбите и пространството около тях. Фирмата предлага идеи за префасониране на стълбища, които са в рамките на проекта „направи си сам“ и могат да се направят само за един ден.

Иновативните компоненти на марката са със сходни елементи, които са готови за монтаж, като например различни кухненски мебели, които да бъдат произведени и предварително сглобени. Компанията доставя всичко необходимо, за да ги свържете и сглобите. Самата идея е взета от света на интериорния дизайн, като наистина спестява пари на собственика. А продуктите, които се предлагат, са доста по-лесни за сглобяване и окомплектоване, от продуктите, които са специално проектирани и с части, от подобни брандове с такива продукти и компоненти. А както знаем, улеснението при частта с инсталацията съвсем не е за пренебрегване, когато сме решили сами да сглобим нещо и да се насладим на крайния резултат след това.

Независимо дали предпочитате вашите стълби да са произведени във фабрика серийно или да са със собствен дизайн, същвествуват куп страхотни и иновативни идеи, с които несъмнено да освежите интериора на дома си.

Източник: https://remontira.bg/

 

Вашият коментар