Как и за какво да поръчаме пътна помощ?

Развалянето на автомобила е проблем, с който всеки шофьор се сблъсква от време на време. За да го премахнете, трябва да установите причината, която не винаги е възможно да определите сами.

Ако не успявате да разбере защо автомобила е неизправен и има проблеми се свържете с нашата пътна помощ за да можем да Ви помогнем и реагираме най-адектватено на създалата се ситуация и проблем.

В този случай трябва да се свържете с автосервиз или автоелектрик за компютърна диагностика на място на място. Необходимостта от такава проверка може да се появи, когато се появят първите симптоми на неизправност, в случай на повреда на пътя, както и да се оцени реалното състояние на автомобила преди покупка.

Екип от техници на пътна помощ се грижи за вас!

Главният диагностик ще проведе цялостна компютърна самодиагностика, ще открие причината за проблема и, ако е възможно, ще я отстрани.

Какви причини за автомобилни проблеми диагностицираме?

Струва си да се свържете с нас, за да диагностицираме неизправности на автомобила, когато възникнат такива ситуации:

 • Двигателят не стартира или стартира след много опити
 • Захранващият блок работи с прекъсвания и падания на мощността
 • Колата спира в движение или на празен ход
 • Има проблеми с алармите на автомобила
 • На таблото, проверката на двигателя е непрекъснато включена, сигнали от abs и други системи
 • Двигателят прегрява или вдига много шум
 • Разходът на гориво се увеличава ненужно

Струва си да се извърши компютърна диагностика на автомобил, чиято изпускателна система започна силно да пуши. Изпълнете го, преди да закупите превозно средство, за да определите възможни скрити проблеми.

В този случай пристигането на техника не само ще спести време, но и ще се превърне в единственото правилно решение, ако продавачът откаже да посети сервиза за автомобили, избран от купувача за проверка на автомобила.

Как се извършва компютърна диагностика на неизправности в автомобила?

Основните етапи на компютърната диагностика на авто електрическото оборудване включват:

 • ECU диагностика. Данните за грешки се четат и декодират от паметта на компютъра. Ако е необходимо, нулирайте грешките, като възстановите оптималните стойности на параметрите.
 • Диагностика на двигателя . Процедурата включва сканиране на работата на двигателя, търсене на отклонения от зададените параметри, проверка на мощността и динамичните характеристики.
 • Проверка на работата на елементите на спирачната система, включително блока за управление и сензорите.
 • Диагностика на автоматичната скоростна кутия, която ви позволява да установите причините за резки и удари.
 • Наблюдение на работата на въздушното окачване с идентифициране на неизправности на компресора и коректността на сигналите, изпратени от крайните сензори на стелажите.
 • Автодиагностика на системата за сигурност – на първо място, здравето на възглавниците.
 • Компютърна диагностика на телесно оборудване, включително имобилайзер, запалване и ключалки на вратите, круиз контрол и електрически огледала.

Списъкът с нашите услуги включва други видове работа, включително нулиране на сервизния интервал, активиране на допълнителни функции, инсталиране и мигане на ново оборудване.

Също така ще проверим реалния пробег на автомобила, преди да направим сделка за покупко-продажба, позволявайки на купувача наистина да оцени състоянието на автомобила.

За да се обади на авто електротехник – диагностик, собственикът на автомобила трябва да се обади на нашият телефон, като информира диспечера за проблема и адреса на превозното средство.

Техникът, който пристига на местопроизшествието, ще определи наличието и причините за съществуващите проблеми и дори ще идентифицира повреди, пред които собственикът на автомобила може да се сблъска в бъдеще.

Вашият коментар