Стоки с транспортни дефекти и предимствата им

Може би някой ще си зададе въпроса за какви предимства на стоки с транспортни дефекти може да се говори. Как е възможно дефектите да са предимство – наистина странно, но е факт.

Основното предимство е ниската цена. Това за голяма част от хората е от значение, защото с ограничен бюджет могат да си закупят качествена стока. Транспортните дефекти са незначителни и то по повърхността на уредите. Тези дефекти обикновено се дължат на разкъсана опаковка при транспортиране, товарене или разтоварване. Самата разкъсана опаковка е основание за намалена цена на стоката. Все пак никой не ползва опаковката, а стоката в нея. Така, че спестените пари от една опаковка могат да покрият друг разход.

Стоките с транспортни дефекти са функционални, работят нормално. Малки вдлъбнатини, ожулвания по повърхността не оказват влияние на техническите показатели на уредите. Много голяма част от предлаганите уреди са вносни от известни производители. Например, кой би се отказал да закупи немска техника на по-ниска цена. На всички са познати високите технически характеристики на немските уреди. Прецизността в работата на немеца е баснословна и това определя високото качество на предлаганата техника. Немските уреди са търсени, а още по-желани са когато има възможност да се купят на достъпна цена.

Всеки производител има за цел да се справи с опаковката и транспортирането на своите продукти до търговската мрежа без пропуски. Не винаги това обаче се постига. Така се налага да се предлагат и стоки с транспортни дефекти. За всяка предлагана стока с някакъв дефект трябва да се знае, че тя има същия срок на гаранция както новия аналог. Това допълва предимствата на уредите с козметични дефекти. Няколко пъти подчертаваме, че става въпрос за леки повърхностни драскотини, липсваща дръжка, но всичко това не оказва влияние на работата на уреда. За това е желателно добре да огледате стоката и да решите дали си заслужава покупката.

Много клиенти са доволни, че на изгодна цена могат да закупят съвременни стоки с транспортни дефекти. Това им дава възможност да ползват многофункционални уреди, да си обзаведат кухнята с модерна техника.  Всеки предлаган уред с козметични дефекти е съвременна изработка, по новите технологии и изисквания.

Вашият коментар