Удобство и практичност на бързите кредити

Финансовите затруднения и безработицата са все още ежедневие у нас. Никой не е застрахован от един от двата проблема. И докато проблемът с намирането на работа може да се реши по-трудно, то справянето с финансовото затруднение се оказва доста лесно решима задача днес.

Фирмите, предоставящи бързи заеми, са намерили лесен начин да достигнат до нуждаещите се от техните продукти. Голяма част от тях работят изцяло онлайн и предлагат онлайн кредити. Още по- голямо удобство са сайтовете, които дават шанс да се направи сравнение между продуктите на няколко фирми, даващи онлайн заеми. Така без да губите излишно време ще можете да си изберете  подходящия за вашия случай бърз заем.

Това са, така наречените, брокерски сайтове. На тях удобно и разбираемо са подредени по раздели различните видове бързи кредити онлайн. Почти всички кредити онлайн са  подчертано кредити без трудов договор. Това отваря още по-голям шанс на много хора в затруднение да решат спешния си финансов проблем.

Най-търсени са предложенията за пари до заплата. Това е онлайн кредит, който не надвишава сумата от 800 лв. и се изплаща в рамките на 15 до 45 дена. Разгледайте офертите на Credirect на www. credirect.bg.

Предоставените заеми са без необходимостта от предоставяне на поръчител. Но ако все пак фирмата, която сте избрали, изисква такъв, прочетете внимателно условията. Вероятно има възможността да ползвате продукта и без поръчител, но с малко по- висока лихва или срещу допълнителна такса като гаранция. Запознайте се в подробности с начините за плащане на заема. Повечето компании предлагат няколко варианта за издължаване – по банков път, чрез каса на Изи Пей, в офис на брокерска компания. Преценете кой от начините е най- удобен за вас и вашето населено място. Изхождайки от факта, че не във всяко населено място има банкови клонове на всяка една банка, вероятно най-удобно ще е да използвате услугите на каса на Изи Пей. Такива каси има почти във всяко населено място и минавайки през нея, за да си платите сметките за ток, вода и телефон, можете да платите и вноската по кредита.

По-лесен начин е плащането по банков път, ако ползвате услугата интернет банкиране. Почти всички банки имат тази опция и можете да я заявите още със заявяването на дебитната си карта в съответната банка. Така ще можете да си плащате вноската по кредита само с  натискане на бутона „Плати“ в момента, в който сте получили превода на заплатата или аванса си. Също толкова е лесен начин на плащане, както и кандидатстването и получаването на онлайн кредита.

Разбира се, не всеки има възможността да използва интернет услуга от дома си. Възможно е да нямате личен компютър, който да ползвате ежедневно.  Кандидатстването и плащането на заема можете да осъществите и от смартфона си. Всички мобилни оператори предлагат чудесни планове, съчетаващи много безплатни минути за разговори и  безплатно използване на интернет услуга. Така лесно и удобно ще можете да достигнете до подходящата оферта или да си платите задължението без  притеснение, че ще ви донесе допълнителни такси и разходи.

За да научите как можете да си решите бързо финансовия проблем, четете внимателно условията за кандидатстване и плащане.

Credirect също дава право на избор за начина на плащане на своите клиенти. Всеки може да плати вноската си по банков път. Превод може да се направи от всяка една банка на територията на страната. Плащането може да се осъществи и от всяка Изи Пей каса в страната. Ако клиентите разполагат с регистрация в ePay.bg, могат да използват и този начин на плащане. Няма извинение за неплащане на вноска. Където и да се намира човек, може да направи плащането си в срок, стига да е достатъчно дисциплиниран и сериозен.

Credirect има дежурни консултанти, които ще разговарят с вас по телефона дори и почивните дни. Това е рядко срещано в други компании с подобна дейност.

Вашият коментар