Френска класа с парфюми Dupont

Френска-класа-с-парфюми-Dupont

Когато се говори за стил, изтънченост, прецизен вкус и висока класа, няма как да не се пренесем във Франция. Страната, която е леговището на модата и където се ражда истинското качество и лукс. Френските брандове са не само на световно ниво, но водят и всички класации. Една от бележитите френски компании е S.D.  Dupont, като един от последните техни продукти, без аналог, са парфюми Dupont. Това име се ражда още в по-миналия век и толкова години наред, не спира да поддържа високата класа на продуктите си. Забележително, нали? Още по-любопитно е, че това е една от първите марки, които „излизат” от Европа и бележат зашеметяващ успех в Америка. Земята, която се слави с изобилие и новаторство на всякакви продукти.

Успехът на S.D. Dupont е неоспорим, той е всепризнат от множество известни и влиятелни личности, като една от тях е кралица Елизабет. Интересен факт за компанията е, че в далечното минало те стартират своя бизнес, отново като иноватори, в специфична сфера. Тя е свързана с производството на стилни артикули за пътуване, портфейли и куфари. Така се появила бизнес и високата класа, които се съблюдават и се търсят от немалко хора днес, по време на път. Самата кралица се доверява именно на тези продукти, когато ѝ се налага да отиде някъде в страната или пък извън нея. Първата газова запалка и изобщо идеята за нея също се зародили в Dupont.

Невероятно е колко нови и неповторими за времето си неща се раждат именно в тази компания. Изключение не правят и парфюмите, които произвеждат. Ако ви се струва, че няма аромат, който да ви изненада и впечатли вече, то много грешите. Вярно е, че на пазара има огромен избор, но класата и стилът са нещо съвсем различно. Те могат да се доловят дори в ароматите, от които личи големият хъз и амбиция на производителите, с цел да накарат клиентите си да се чувстват специални. Парфюмите на Dupont са пир за сетивата.

Марката предлага както мъжки, така и женски аромати. Комбинациите от миризми и съставки са разнообразни и креативно съчетани, така, че да обслужи всеки вкус и желание. Освен високото качество, за което се говори до сега, може да се спомене и изключително достъпната цена, на която се продават. Тя ги прави подходящи за специален подарък, а защо не и за лично ползване.

Едни от най-търсените парфюми от мъжката и женската серия са S.D. Dupont Passenger и Essence Pure Pour Femme от S.D. Dupont. Първият прави впечатление с качествена изработка на опаковката, която е кожена и специфичния микс на аромати. Сред тях са Guaiac дърво от Парагвай, индийски джинджифил, лавандула и цитрусов аромат на грейпфрут. Вторият, женски парфюм, е в нежна розова опаковка и носи спомени за Ориента. Екзотиката, която мирисът издава , го прави така търсен от нежния пол и така привлекателен за мъжкия. В състава му се крият фрезия, момина сълза, роза, кедър и мускус. Първото асоциация, която човек прави, когато ги усети, е на цитрусов аромат, който се изменя леко след като „улегне” в пространството. Интересен и загадъчен като ориенталските тайни.

 

 

Вашият коментар