Шоколадът помага на програмисти и SEO експерти

Шоколад – от една дума усещаме неговата примамлива миризма и вкус. Той е обичан от всички поколения! И е трудно да се спори с това твърдение. Сега ще научите неща за шоколада, който не сте знаели преди.

 1. Шоколадът никога не се разваля!

2. Най-големият  шоколад е тежал 5,8 т. Това щастие на сладки зъби е направено във фабриката на Thorntons pls във Великобритания на 7 октомври 2011 г.

3.Всеки човек яде поне 5 кг шоколад годишно!

4. И сега ще разсеем много известен мит! Шоколадът НЕ причинява кариес. Само захарта, добавена в шоколада, вреди на зъбите ви. Висококачественият продукт изобщо не е вреден за зъбите.

5. Производството на шоколад е робство. Малко хора знаят, че почти 72 милиона деца работят в шоколадовите ферми. Основната награда за тях е ден, да не бъдат бити.

Успях ли да Ви изненадаме? Отговорът „ДА“ ли е?  А сега знаете ли, че шоколадът помага на мисловната дейност на програмисти и SEO експерти? И двата типа ИТ хора имат нужда от креативно мислене, раждане на идеи, и именно парченцата шоколад ги набавят. Е, има и други начини, чрез забранени субстанции, както и чрез алкохол, но и шоколадът помага! При това – много.

Нека обобщим: висококачественият шоколад не е вреден за здравето. Можете да го ядете без страх! Естествено, колкото по-голямо количество похапвате, толкова по-лошо за Вашата фигура. Но, ако си купувате висококачествен шоколад, с голям процент на какао, не би трябвало да имате проблеми.

100 грама висококачествен шоколад струва около 5-10 лв., но помислете, по-добре малко парченце щастие, изпълващо душата, отколкото килограм кофа с шоколад, с не толкова добър вкус.

И така, вече знаете как да подобрите креативността си, а именно, чрез шоколад, но не какъвто и да е, а висококачествен такъв.

Освен на SEO специалисти и програмисти, шоколадът помага и на редица други длъжности, общо взето помага и в борбата срещу стреса.

Дано статията да Ви е харесала и отново казваме, не прекалявайте, бъдете скромни!

Освен на SEO специалисти и програмисти, шоколадът помага и на редица други длъжности, общо взето помага и в борбата срещу стреса.

Вашият коментар