Как да изберем марков парфюм

Как да изберем марков парфюм

При избора на дамски парфюми или мъжки парфюми има определени фактори, с които трябва да се съобразим задължително. Освен нашето настроение, характер и външния ни вид, влияние върху избора ни оказват и възрастта, нашия стил, частта от денонощието, както и годишните сезони.

Дали маркови парфюми или не, за възрастта и парфюмите съществува златно правило. Когато говорим за тежки и сложни аромати, си представяме зряла жена, докато за млади момичета правилния избор са леките и нежни аромати. Оригиналните парфюми, които често са скъпи и сложни, са част от облеклото на жените, постигнали неща в своя живот – те отразяват нейния статус и заслугите й.

От друга страна, подобна жена може да избере и лек цитрусов аромат – тя има това право. Голяма част от жените избират точните парфюми за себе си, спрямо техния стил на живот и обличане, съвсем интуитивно. Малка част излизат на разходка в парка със скъп марков парфюм. Тук също съществува просто правило, което трябва да следвате. Когато носите джинси избирате леките и лесни аромати, когато обаче сте с елегантни дрехи се доверявате на класиката. Когато носите предизвикателни дрехи, трябва да изберете екзотичен и мистериозен аромат.

Интересен е факта, че светлите дрехи си отиват повече с леките и ненатрапчиви аромати, докато черното изисква острота и наситеност. Често, ако купувате парфюми онлайн, можете да направите точния избор за вашия стил и по опаковката на парфюма и дизайна на шишето, защото те често отразяват характера на уханието.

Всяка ситуация изисква определен парфюм. Когато сте в сериозна обстановка – работна среща или друг тип обществени мероприятия, аромата трябва да бъде лек и да не се натрапва. Други ситуации пък позволяват да бъдете екстравагантни и да заложите на нещо екзотично и силно, което ще привлече вниманието на всички към Вас.

Ако пък излизате на нощен клуб или друг вид забава, можете да правите всякакви импровизации с евтини тестери, тоалетни води или маркови парфюми от най-скъпите такива серии – https://dolce.bg/

Вашият коментар