Какви бижута подхождат на дамите от деловите среди

Дамите от бизнес средите обикновено имат своя неподражаем стил на обличане. Бижутата, които дамите избират никога не остават незабелязани. Аксесоарите, които носят мъжете също.

На всеки се случва понякога да не е напълно сигурен, какво бижу да сложи към даден тоалет. Според бижутерите в тези случаи е най-добре да се придържаме към семплото. То никога няма да ни подведе. Сребърен пръстен с изчистен дизайн или колие с малка и небрежна висулка са едно добро начало.

Дамите имат усет и разбират, че металите трябва да си подхождат. Не е уместно да се носят едновременно златни и сребърни бижута. Ако искате да блеснете на официална вечеря или събитие, най-добре да заложите на златните бижута. Те са сочени от гурутата в модата като идеалните допълнения на тоалети в земни нюанси. Акцентът, който се поставя благодарение на тях е гаранция, че жената ще събере погледите, оставяйки усещането за стил и класа.

Извън светските събирания, представителките на нежния пол, които работят в деловите среди, могат да се окажат принудени да се съобразяват с наложен от компанията дрескод по отношение на аксесоарите. Бижутата със скъпоценни камъни са красиви, но е възможно да се сторят неподходящи на някои работодатели.

Разбира се, някои имат символика и компаниите нямат против тях. Такива са например брачните халки. Жените обаче имат огромно разнообразие от накити, които да съчетават както с бизнес облекло, така и с по-неофициално. Пръстените са най-популярното украшение като в голямата си част се различават по размер, дизайн, цена и прочие. Не бива да се прекалява, защото е възможно да остави лошо впечатление в човека отсреща. Важно е да помним максимата, че понякога по-малкото е повече. Това в пълна сила важи за дамските бижута.

Това спокойно може да се каже и за колиетата. Тяхното голямо предимство е, че винаги могат да се скрият под ризата, в случай че бижуто не се вписва в дрескода на фирмата или бизнес събитието, на което трябва да присъствате.

При всичко положения жените знаят, че не е без значение какви бижута избират да сложат в работен ден. Те разбират индиректният начин, по който аксесоарите говорят и се възползват от него по най-добрият начин.

Вашият коментар