Какво знаете за съвременните мебели за баня?

Мебелите за баня са отделен клас интериорни продукти, целящи подобряване на оргинизацията и създаване на комфорт в банята ви. Те на практика са като останалите мебели във вашето жилище, но имат по-различна функция и предназначение.

С какво се отличават мебелите в банята
Мебелите за мокро помещение обикновенно са изработени от модерни материали, който имат висок клас на влагоустойчивост като пресовани дървени частици – ПДЧ или МДФ, но може да бъдат и от импрегнирано дървоне или още по-висок клас водоустойчиви материали, които не попиват вода (обикновено това е някакъв керамичен материал, пластмаса или PVC).

Ако вашата баня е в лошо състояние или оборудването, което имате, не е подменяно с години, обмислете покупка на нови мебели за баня Керанова.

Мебелите за баня Керанова се открояват със своето високо качество, съвременен дизайн, практичност и надеждност. Тях може да разгледате и тествате в шоурума и магазините на фирма Керанова, която е една от водещите и доказани компании в този бранш. В шоурума на фирма Керанова имате възможност да изберете своите мебели за баня сред огромен асортимент от такива – предлагат се мебели, произведени от всякакви материали, във всякакви форми и цветове. По този начин вие ще можете да изградите мечтаната от вас баня за кратко време.

Не разбирам от мебели за баня, но искам да обновя старите. Какво да правя?

Не се притеснявайте – в магазините на Керанова работят специалисти и консултанти с дългогодишен опит в този бранш. Те могат да ви дадат съвети какви мебели за баня са подходящи за вас да си купите. Трябва просто да им кажете какво харесвате, от какво имате нужда, размерите на мокрото помещение и какъв е вашият бюджет. Специалистите на фирма Керанова ще се съобразят със вашите специфични изисквания за вашата баня и ще ви предложат различни варианти.

Нови мабели за банята

Скъпо ли струват съвременните мебели за нова баня и колко ще ми струва пълното обзавеждане на моето помещение?

Този въпрос няма еднозначен отговор, тъй като цената варира в зависимост от вашите нужди и изисквания. Ето ви един пример – много хора си представят банята не като помещение, в което просто да извършват своите хигиенни навици, а като помещение за почивка и релакс. Тази разлика може да доведе до напълно различни изисквания, които ще променят коренно цената.

Вашият коментар