Как да се забавляваме дори, когато навън температурите са минусови?

шейни с кормило

Зимата за мнозина е любим сезон. Не само заради това, че тогава посрещаме и най-светлите празници, ами заради това че имаме шанса да практикуваме динамични и вълнуващи спортове! Например, карането на шейни с кормило е едно от най-развлекателните занимания, които повишават настроението ни и ни карат да се отърсим от стреса. А той винаги съпътства ежедневието ни, особено ако работата ни е напрегната и отговорна…

За да подобрим тонуса си и за да можем да се забавляваме заедно с децата си, трябва да намерим начин, който да се хареса както на възрастните, така и на най-малките. Карането на шейна е страхотен избор, когато се двоумим с какво да се захванем, за да се посмеем заедно с отрочето си, също както и за да му доставим истинско удоволствие!

За секунда ще ви върнем назад във времето. Спомняте ли си първата ви кормилачка, когато бяхте съвсем малък и по-улиците почти не минаваха автомобили. Спомняте ли радостта на баща ви, дядо ви или чичо ви, когато я изработи сам и ви я подари, за да се пързаляте по снежните писти. А като по-голям имахте ли онази тежка двуместна шейна с управление Чук и Гек, която беше истинско удоволствие за пързаляне и истински кошмар за изкачване до старта? А в деветдесетте години на 20 век, сдобихте ли се с по-олекотената му версия произведена в СССР „Снегокат“, която и днес се продава в магазините за детски играчки, но модел от 21 век.

Шейните с кормило имат едно предимство пред останалите и доста по-обикновени модели – можем сами да определяме посоката на движение на шейната. Това е супер, особено когато детето е вече малко по-голямо и не желае да го дърпаме посредством въже. То иска само да реши накъде да препуска със своята шейна, но дори и да му позволим да направи това, винаги трябва да сме нащрек и да следим безопасността му… Изберете шейна с кормило за Вашето дете и го накарайте да се занимае с нещо по-различно от това да седи с часове пред телевизора, или над таблета. Едно от наистина добрите места за покупка на детски играчки и забавления като шейна с кормило е сайта на ohoboho.com, а всички продукти може да видите тук: https://ohoboho.com/detski-sheini/sheini-s-kormilo/. Сред известните марки шейни ще откриете тези на Stiga, Moni и Scoutt в различни цветове и размери за различна възраст и предпочитания.

Това, че навън има сняг и е студено, в никакъв случай не значи, че трябва да забравите за заниманията на открито и да не излезете от дома си. Дори напротив. Използвайте студеното време във Ваша полза и подобрете здравето си, като извършвате физическа активност на открито и сред снега. Това ще е в плюс както за Вас, така и за Вашите деца. Съчетавайки забавления със спорт, Вие не само че ще направите най-доброто за семейството си, ами и ще се уверите, че няма нищо по-хубаво от това да споделяте свободното си време с любимите си хора! А някой ден вашето дете с радост ще си спомня за миговете на пързалката и емоциите от пързялането с шейна с управление кормило.

Вашият коментар